کلوچه‌های کلاسیک خانگی

کلوچه‌های کلاسیک خانگی

در تاریخ:

طرز تهیه کلوچه‌های نرم و خوشمزه مادربزرگی

دسته‌بندی:   کلوچه

کلوچه‌های کلاسیک خانگی

کلوچه‌های خانگی نرم، آدامسی و خوشمزه که همه عاشقشان می‌شوند. در این مقاله با روش تهیه بهترین کلوچه‌ها آشنا می‌شوید.

کلوچه کلاسیک بادام زمینی

مواد لازم:

  • کره نرم شده: ۱ پیمانه
  • کره بادام زمینی کرمی: ۱ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: ۱ پیمانه
  • شکر سفید: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۱.۵ پیمانه
  • بکینگ سودا: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

دستور تهیه:

  1. کره و شکرها را با همزن ۳ دقیقه بزنید
  2. کره بادام زمینی و وانیل اضافه کنید
  3. تخم مرغ‌ها را یکیکی اضافه کرده و بزنید
  4. آرد، بکینگ سودا و نمک را کم کم اضافه کنید
  5. به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید
  6. کلوچه‌های کوچک قالب زده و با چنگال فشار دهید
  7. در فر ۱۸۰ درجه ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید

کلوچه شکلاتی چیپسی

مواد لازم:

  • کره نرم: ۱ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه
  • شکر سفید: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۱.۵ پیمانه
  • بکینگ سودا: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکلات چیپسی: ۱ پیمانه

کلوچه جوی دوسر دارچینی

مواد لازم:

  • کره نرم: نصف پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۱ پیمانه
  • جو دوسر: ۱ پیمانه
  • دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • بکینگ سودا: نصف قاشق چای‌خوری

نکات مهم

برای کلوچه‌های نرم:

  • کره را بیش از حد ذوب نکنید
  • زمان کمی پخت کنید
  • شکر قهوه‌ای بیشتر استفاده کنید

برای کلوچه‌های براق:

  • با قاشق غذاخوری شکر بپاشید
  • بعد از پخت کمی شکر پاش کنید

برای بهترین طعم:

  • از کره با کیفیت استفاده کنید
  • وانیل تازه به کار ببرید
  • شکلات باکیفیت انتخاب کنید

نگهداری

  • در ظرف دربسته تا ۱ هفته
  • در فریزر تا ۳ ماه
  • قبل از مصرف کمی گرم کنید
کلوچهآموزشکلوچه آمریکاییشیرینی